«En engasjert og kreativ partner»

Vindusdekor

Vi er spesialister på vindusdekor

Bli sett på lang avstand! Vinduene på lokalene dine har akkurat det du trenger for å kunne virke som reklameplakater for bedriften din. Med vindusfoliering kan du også få solskjerming, slik at du beskytter ansatte og kunder fra alt som skjer på utsiden.

Det er også viktig å profilere seg på en ordentlig måte for forbipasserende og andre. Det eneste du risikerer med riktig reklame og folie på dine vinduer, er at du får nye kunder på besøk!

Vi både designer og monterer dekoren for deg. Ring oss i dag om du har behov for å dekorere dine vinduer!

Kreativitet og engasjement

Vi bruker slagordet: «En engasjert og kreativ partner» og vår filosofi er, som en kunde så fortreffelig sa: (på fotballspråket) «å møte ballen når den blir sparket..» Vi søker å imøtekomme våre kunder med kreative forslag og idéer, og vårt mål er å levere kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet koster, og vi er kanskje ikke alltid den billigste – men vi vil alltid innestå for kvaliteten på det vi leverer.

Totalleverandør

Vi vil gjerne sees på som en totalleverandør, så det vi ikke produserer selv, skaffer vi gjerne gjennom våre samarbeidspartnere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle