«En engasjert og kreativ partner»

Våre Tjenester

Bildekor

Ha riktig design og plassering på bilen, vil bildekor sikre din synlighet i det store bildet. Vi både designer og monterer dekoren for deg.

Vindusdekor

Bli sett på lang avstand! Vinduene på lokalene dine har akkurat det du trenger for å kunne virke som reklameplakater for bedriften din

Fasadeskilt

Få et ordentlig blikkfang som fanger forbipasserende og besøkendes interesse. Ring oss om du har behov for et fasadeskilt

Arenaskilt

Med våre skilt er du sikret god eksponering på de fleste arenaer og ved alle arrangement. Vi har lang erfaring med leveranse av arenaskilt.

Dørskilt

Dørskilt er enkle, kjekke og opplysende for alle som måtte komme din vei. Vi tar gjerne jobben med å designe ditt dørskilt.

Storformatprint

Store plakater og blikkfang er noe vi har lang erfaring med å trykke. Vi designer alt for deg og sørger for riktig montering.

Fototapet

Tapet er vel og bra, men hva med å investere i det lille ekstra? Fototapet gir automatisk mer liv til bedriftens lokaler.

Fotografering

Vi tar på oss for eksempel produktfotografering, foto av lokaler, foto for kampanjer og markedsføring, eller ansattes profilbilder.

Gatebukker

En godt plassert gatebukk er en kostnadseffektiv måte å drive markedsføring på, samtidig som man når ut til forbipasserende.

Roll-ups

En roll-up er enkel å sette opp, enkel å ta ned og kan brukes i nær sagt alle tilfeller der du har behov for markedsføring.

Display

Et display er et flott blikkfang, og med riktig designet materiell plassert i glasset, kan du virkelig vise fram alt du er stolt av.

Utskåret dekor

Utskåret dekor kan være hva som helst, fra pynt, skilt og logoer eller bokstaver. Alt skåret ut for å passe perfekt til det du vil bruke det til.

Flagg/banner

Bannere og flagg er enkle å transportere, tar ikke lang tid å sette opp og er flotte å bruke til merkevarebygging uansett hvor du er.

Stempler

 Et stempel du kan bruke på brev, konvolutter, fakturaer eller noe annet du gjerne vil gjøre offisielt eller gi et profesjonelt preg.

Selvklebende merker

Selvklebende merker til for eksempel butikkgulv er geniale for promotering av arrangementer, åpningstider, budskap for høytider etc.

Kreativitet og engasjement

Vi bruker slagordet: «En engasjert og kreativ partner» og vår filosofi er, som en kunde så fortreffelig sa: (på fotballspråket) «å møte ballen når den blir sparket..» Vi søker å imøtekomme våre kunder med kreative forslag og idéer, og vårt mål er å levere kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet koster, og vi er kanskje ikke alltid den billigste – men vi vil alltid innestå for kvaliteten på det vi leverer.

Totalleverandør

Vi vil gjerne sees på som en totalleverandør, så det vi ikke produserer selv, skaffer vi gjerne gjennom våre samarbeidspartnere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle