«En engasjert og kreativ partner»

Storformat print

Vi er spesialister på storformat print

Go big, go large! Om du har lyst på oppmerksomhet er det ikke noe som er bedre enn å skrive det ut i store typer med store bilder og klistre det opp stort så det synes for alle som måtte være i nærheten.

Store plakater og blikkfang er noe vi har lang erfaring med å trykke. Vi designer alt for deg og sørger for riktig montering.

Ring oss for å få print i storformat for de virkelig store anledninger!

Kreativitet og engasjement

Vi bruker slagordet: «En engasjert og kreativ partner» og vår filosofi er, som en kunde så fortreffelig sa: (på fotballspråket) «å møte ballen når den blir sparket..» Vi søker å imøtekomme våre kunder med kreative forslag og idéer, og vårt mål er å levere kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet koster, og vi er kanskje ikke alltid den billigste – men vi vil alltid innestå for kvaliteten på det vi leverer.

Totalleverandør

Vi vil gjerne sees på som en totalleverandør, så det vi ikke produserer selv, skaffer vi gjerne gjennom våre samarbeidspartnere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle