«En engasjert og kreativ partner»

Selvklebende merker

Trenger du selvklebende merker?

Vi mennesker bruker en god del tid på å titte ned på gulv. Det er derfor veldig årlreit at vi tilbyr en måte du kan bruke din bedrifts eller butikks gulv til noe konstruktivt. Vi tilbyr selvklebende merker.

Selvklebende merker til for eksempel butikkgulv er geniale for promotering av arrangementer, åpningstider, budskap for forskjellige høytider, kampanjer eller hva enn annet du måtte ønske.

Ring oss i dag om du har behov for selvklebende merker!

Kreativitet og engasjement

Vi bruker slagordet: «En engasjert og kreativ partner» og vår filosofi er, som en kunde så fortreffelig sa: (på fotballspråket) «å møte ballen når den blir sparket..» Vi søker å imøtekomme våre kunder med kreative forslag og idéer, og vårt mål er å levere kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet koster, og vi er kanskje ikke alltid den billigste – men vi vil alltid innestå for kvaliteten på det vi leverer.

Totalleverandør

Vi vil gjerne sees på som en totalleverandør, så det vi ikke produserer selv, skaffer vi gjerne gjennom våre samarbeidspartnere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle