Gundersen Reklame AS

Gundersen Reklame AS ble startet i januar 2012 av Magne Gundersen, som da hadde 26 år bak seg i bransjen. Det hele begynte i beskjedne lokaler i Korsgata ved gamle Biltilsynet i Sarpsborg. Men etter en tid ble det for trangt.

2 ansatte i 2012 – 6 ansatte i 2018

Firmaet besto i begynnelsen av 2 mann, men ettersom kundemassen og ordrepågangen økte i løpet av kort tid, måtte flere medarbeidere inn. Alle bidro med sin fartstid og forskjellig erfaring fra bransjen. Sommeren 2014 var firmaet på flyttefot til vår nåværende adresse, da vi allerede hadde vokst til 5 ansatte i det «gamle» bygget. I tillegg til dette hadde behovet for utvidelser i produksjonsmaskin-parken meldt seg, så plassen ble etter hvert for liten.

I dag holder vi til i mer praktiske, nær dobbelt så store lokaler, med enda flere produksjonsmaskiner. Produksjonskapasiteten er dermed økt, men kvalitetsnivået minst like høyt.

Kreativitet og engasjement

Vi bruker slagordet: «En engasjert og kreativ partner» og vår filosofi er, som en kunde så fortreffelig sa: (på fotballspråket) «å møte ballen når den blir sparket..» Vi søker å imøtekomme våre kunder med kreative forslag og idéer, og vårt mål er å levere kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet koster, og vi er kanskje ikke alltid den billigste – men vi vil alltid innestå for kvaliteten på det vi leverer.

Totalleverandør

Vi vil gjerne sees på som en totalleverandør, så det vi ikke produserer selv, skaffer vi gjerne gjennom våre samarbeidspartnere.

Våre ansatte

Magne Gundersen
Daglig leder

+47 413 16 314
magne@gundersenreklame.no

Bjørn Fineide
Reklamekonsulent/Fotograf

+47 414 49 064
bjorn@gundersenreklame.no

Øistein A.Groseth
Reklamekonsulent/Montør

+47 960 18 309
oistein@gundersenreklame.no

Geir Sandbakken
Reklamekonsulent/Montør

+47 468 30 473
geir@gundersenreklame.no

Kent R. Karlstad
Reklamekonsulent/Montør

+47 960 18 301
kent@gundersenreklame.no

Jon Brynhildsen
Reklamekonsulent/Montør