«En engasjert og kreativ partner»

Ledig stilling

Vi søker en profileringsdesigner!

Søker etter, profileringsdesigner, til produksjon og montering av firmaprofilering, som bildekor, vindusdekor og skilter.

Firmaet har kunder på hele Østlandet.
Moderne maskinpark.
Godt arbeidsmiljø.
Stor ordretilgang, mange små og store spennende oppdrag.
Vi dekorerer ca. 500 biler i året.
Gode lønnsbetingelser og 7% pensjonsordning.

Krever, en person som nysgjerrig på faget, har lyst til utvikle seg, liker å jobbe i team og ikke er redd for å ta i et tak.
Førerkort for bil.
Erfaring fra denne bransjen vil bli foretrukket.

Kontakt Magne Gundersen på tlf: 41316314 eller send epost til magne@gundersenreklame.no

Kreativitet og engasjement

Vi bruker slagordet: «En engasjert og kreativ partner» og vår filosofi er, som en kunde så fortreffelig sa: (på fotballspråket) «å møte ballen når den blir sparket..» Vi søker å imøtekomme våre kunder med kreative forslag og idéer, og vårt mål er å levere kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet koster, og vi er kanskje ikke alltid den billigste – men vi vil alltid innestå for kvaliteten på det vi leverer.

Totalleverandør

Vi vil gjerne sees på som en totalleverandør, så det vi ikke produserer selv, skaffer vi gjerne gjennom våre samarbeidspartnere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle