«En engasjert og kreativ partner»

Gatebukker

Har du behov for gatebukker?

Gatebukker er veldig effektive som blikkfang lokalt. Forbipasserende vil alltid se hva slags tilbud du har og hvilke produkter du tilbyr eller serverer. De er enkle å sette opp, enkle å flytte på samt enkle å oppdatere med ny informasjon eller nytt kampanjemateriale.

En godt plassert gatebukk er en veldig kostnadseffektiv måte å drive markedsføring på, samtidig som man får maksimal synlighet for forbipasserende.

Ring oss om du har behov for en gatebukk samt design av innhold for gatebukker.

Kreativitet og engasjement

Vi bruker slagordet: «En engasjert og kreativ partner» og vår filosofi er, som en kunde så fortreffelig sa: (på fotballspråket) «å møte ballen når den blir sparket..» Vi søker å imøtekomme våre kunder med kreative forslag og idéer, og vårt mål er å levere kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet koster, og vi er kanskje ikke alltid den billigste – men vi vil alltid innestå for kvaliteten på det vi leverer.

Totalleverandør

Vi vil gjerne sees på som en totalleverandør, så det vi ikke produserer selv, skaffer vi gjerne gjennom våre samarbeidspartnere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle