«En engasjert og kreativ partner»

Fototapet

Vi er spesialister på fototapet

Tapet er vel og bra, men hva med å investere i det lille ekstra? For eksempel når du skal gi mer liv til bedriftens lokaler eller på kontoret? Med fototapet kan du bokstavelig talt gå i ett med minnene eller produktene dine.

Vi fikser alt fra design til montering, og sørger for fototapet i utmerket kvalitet. Både du og kunder, besøkende kommer til å bli veldig fornøyde med valget av vår fototapet.

Ring oss i dag og fortell oss hva du ønsker å ha på veggen!

Kreativitet og engasjement

Vi bruker slagordet: «En engasjert og kreativ partner» og vår filosofi er, som en kunde så fortreffelig sa: (på fotballspråket) «å møte ballen når den blir sparket..» Vi søker å imøtekomme våre kunder med kreative forslag og idéer, og vårt mål er å levere kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet koster, og vi er kanskje ikke alltid den billigste – men vi vil alltid innestå for kvaliteten på det vi leverer.

Totalleverandør

Vi vil gjerne sees på som en totalleverandør, så det vi ikke produserer selv, skaffer vi gjerne gjennom våre samarbeidspartnere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle