«En engasjert og kreativ partner»

Bildekor

Vi er spesialister på bildekor

La oss hjelpe deg med dekorering av bilen din! Enten du skal ha dekor på en firmabil, din egen private bil eller kanskje profilere samarbeidspartnere på en konkurransebil, fikser vi alt for deg.

Bildekor sikrer din synlighet i det store bildet. Med riktig  design og plassering på bilen, vil du ha en bil som nå fungerer som en magnet på folk du passerer. Dette er god markedsføring som fungerer i mange år framover.

Med vår lange erfaring innen design av bildekor og foliering, er du sikret et resultat du kommer til å få mye igjen for. Ring oss i dag!

Kreativitet og engasjement

Vi bruker slagordet: «En engasjert og kreativ partner» og vår filosofi er, som en kunde så fortreffelig sa: (på fotballspråket) «å møte ballen når den blir sparket..» Vi søker å imøtekomme våre kunder med kreative forslag og idéer, og vårt mål er å levere kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet koster, og vi er kanskje ikke alltid den billigste – men vi vil alltid innestå for kvaliteten på det vi leverer.

Totalleverandør

Vi vil gjerne sees på som en totalleverandør, så det vi ikke produserer selv, skaffer vi gjerne gjennom våre samarbeidspartnere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle