«En engasjert og kreativ partner»

Arenaskilt

Vi ordner med arenaskilt

Har du behov for et skilt innendørs eller utendørs? Vi har lang erfaring med leveranse av arenaskilt til for eksempel idrettsarenaer. Her eksemplifisert med Sparta Amfi i Sarpsborg.

Med våre skilt er du sikret god eksponering på de fleste arenaer og ved alle arrangement. Ikke nødvendigvis bare idrett.

Ring oss for skiltdesign og montering av ditt arenaskilt!

Kreativitet og engasjement

Vi bruker slagordet: «En engasjert og kreativ partner» og vår filosofi er, som en kunde så fortreffelig sa: (på fotballspråket) «å møte ballen når den blir sparket..» Vi søker å imøtekomme våre kunder med kreative forslag og idéer, og vårt mål er å levere kvalitet til en fornuftig pris. Kvalitet koster, og vi er kanskje ikke alltid den billigste – men vi vil alltid innestå for kvaliteten på det vi leverer.

Totalleverandør

Vi vil gjerne sees på som en totalleverandør, så det vi ikke produserer selv, skaffer vi gjerne gjennom våre samarbeidspartnere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle